Jouluradio vie joulun tunnelmaan

Kukapa meistä ei nauttisi joulun tunnelmasta myös autolla ajaessaan? Joulun aikaan Jouluradio on mukava napsauttaa päälle aina, kun autolla lähtee johonkin. Kun radiossa soi joululauluja toisensa jälkeen, on joulutunnelma taattu. Se onkin juuri se syy, minkä vuoksi Jouluradio on pitänyt pintansa ja minkä vuoksi sillä on aina suuri kuuntelijajoukko joulun aikoihin.

Jouluradio aloittaa toimintansa yleensä heti marraskuun alussa. Vuonna 2022 sitä on päässyt kuuntelemaan marraskuun ensimmäisestä päivästä lähtien. Jouluradio on oiva matkakumppani, kun ajetaan pimeitä ja lumisia teitä pitkin. Sitä voi kuunnella missä päin Suomea tahansa, joten jos olet vaikkapa lomalla Lapissa, on Jouluradio kuultavissasi.

Jouluradio toimii tänä vuonna jo 20. vuottaan ja on kuunneltavissa loppiaiseen asti. Joulutunnelmaa voi siis helposti pitkittää, jos haluat venyttää joulun taikaa pidemmälle. Jouluradiota voi kuunnella muuallakin kuin Suomessa, sillä se toimii myös netistä käsin. Jos asut siis muualla kuin Suomessa, käännä Jouluradio päälle netistä ja nauti sen kautta suomalaisesta joulutunnelmasta.

Jouluradio on kasvattanut toimintaansa

Jouluradio on jouluisista radiokanavista suosituin, mutta toki kanavaperheeseen kuuluu myös muita kanavia. Niitä kaikkia yhdistää jouluinen musiikki ja tunnelman luominen. Kauneimmat joululaulut on kanava, joka soittaa nimensä mukaisesti niitä kauneimpia perinteisiä ja hartaita joululauluja. Jos siis haluat todella harrasta tunnelmaa kotiisi, on tämä kanava kuin sinulle tehty. Indiejoulu taas on moderni joulukanava, joka soittaa vaihtoehtoisia joululauluja. Näitä lauluja et välttämättä ole ennen edes kuullut, sillä kyseessä on todellakin vaihtoehtoinen kanava. Indiejoulu-kanavalla ei kuulla niitä perinteisiä joululauluja. Uusi joulu on kanavaperheen uusin tulokas. Siellä voi kuulla mahtavan sekoituksen niin vanhoja klassikoita kuin uusia joululauluja. Kyseessä on siis todella hyvä ja monipuolinen kattaus loistavaa musiikkia, jossa tutut sävelet sekoittuvat uusiin rytmeihin ja sanoituksiin. Ei voi tietenkään unohtaa myöskään Lasten joulua, jossa soitetaan lapsille suunnattua joulumusiikkia. Monia suomalaisia taas kiinnostaa varmasti Rouhea joulu, joka on erikoistunut raskaaseen musiikkiin. Sitä esitetään niin suomeksi kuin englanniksikin – tietysti rouhealla ja raskaalla otteella.