Kredita auttaa rahoittamaan yrityksen radiomainokset

Onko yrityksesi aikeissa aloittaa mainonnan radiossa? Huolettavatko radiomainonnan kustannukset kuitenkin sinua? Tässä tilanteessa Kredita voi auttaa yritystäsi ja kerromme sinulle tässä artikkelissa, kuinka!

Kredita ja radiomainokset

Kun yritys etsii rahoitusmahdollisuuksia radiomainostensa rahoittamiseksi, astuu Kredita usein hyvin nopeasti kuvaan mukaan. Se nimittäin tarjoaa yrittäjälle ja yritykselle loistavan mahdollisuuden vertailla eri pankkien sekä eri lainanantajien yrityslainatarjouksia ja yritys voi tavoittaa sen kautta monia alan toimijoita vain yhdellä ainoalla yrityslainahakemuksella. Se voi myös hakea sekä yrityslainaa, laskurahoitusta että kiinteistölainaa vain yhdellä ainoalla lainahakemuksella, minkä ansiosta yrittäjä pääsee hyvin helposti ja nopeasti erinomaisten rahoituskanavien ja -mahdollisuuksien äärelle. Yrityslainatarjouksia on mahdollista saada jo yhden vuorokauden kuluessa hakemuksen jättämisestä, joten homma hoituu nopeasti ja mutkattomasti, eikä radiomainoksia tarvitse jättää välistä rahan takia.

Mihin yritys sitoutuu?

Siinä vaiheessa, kun yritys hakee yrityslainaa, laskurahoitusta tai kiinteistölainaa Kreditan kautta, se ei vielä sitoudu yhtään mihinkään, vaan se voi rauhassa katsoa läpi Kreditan kautta saamansa lainatarjoukset ja päättää vasta tämän jälkeen, haluaako sitoutua johonkin näistä lainatarjouksista ja hoitaa yrityksen radiomainonnan kyseisellä rahoituksella, vai haluaako yritys sittenkin jättää lainan kokonaan ottamatta. Koska yrityslainan, laskurahoituksen tai kiinteistölainan hakeminen Kreditan kautta ei maksa yritykselle mitään, ei se myöskään menetä mitään, jos lopulta päättääkin perääntyä saamiensa lainatarjousten hyväksymisestä.

Jos yritys päättää valita jonkin Kreditan kautta saamistaan lainatarjouksista, se tietysti sitoutuu maksamaan lainan takaisin sovitusti ja ajallaan. Ennen lainan ottamista onkin tärkeää laskea tarkasti, kuinka paljon lainaa yritys tarvitsee radiomainoksiaan varten saavuttaakseen paikkansa radiotähtien maailmassa ja onko yrityksellä kenties tarvetta muullekin rahoitukselle. Tämän jälkeen tulee pohtia, kuinka pitkässä ajassa yritys pystyy maksamaan lainan takaisin.

Miksi yrityksen kannattaa käyttää Kreditaa?

Kredita on asiakkaidensa arvostama palvelu, mistä kertoo jo sen Trustpilotissa saama upea 4,7 / 5 -arvosana. Kreditan ehdoton valtti on myös sen nopeus, johon se pystyy ammattimaisuudesta tinkimättä. Käyttämällä Kreditan alustaa yritys voi saada tavallista paremmat lainaehdot yrityksen radiomainoksen rahoitusta varten, minkä lisäksi Kredita laatii yritystä varten yhteenvedon kustannuksista, jotka yritys joutuu hänelle tarjotuista vaihtoehdoista kokonaisuudessaan maksamaan. Näin yrityksen johdossa on entistä helpompi ymmärtää, mitä yrityksen radiomainonnan rahoittaminen itse asiassa tulee yritykselle maksamaan, ja arvioimaan, onko sijoitus varmasti kannattava.

Kreditan uniikki teknologia auttaa säästämään yrittäjän kallisarvoista aikaa. Jo hakemuksen täyttäminen on yksinkertaista ja samalla, kun hakemus täytetään, aletaan jo rakentaa yrityksen rahoitusprofiilia. Palvelu kerää automaattisesti runsaasti erilaista yrityksen rahoitusprofiiliin liittyvää tietoa julkisista tiedon lähteistä, mikä nopeuttaa yrityksen lainan hakuprosessia ja lyhentää aikaa, joka yrityksen tulee varata, jotta se pääsisi käsiksi kilpailutettuihin yrityslainatarjouksiin. Koska yrityksen rahoitushakemus valmistellaan ammattilaisen toimesta, on yrityksellä tavallista suuremmat mahdollisuudet saada erityisen älykkäitä ja sille sopivia osumia sekä vastaanottaa varat yrityksen radiomainontaa varten ilman sen suurempaa vaivaa ja stressiä.