Tapetoi radioaseman seinät persoonallisella valokuvatapetilla

Radioaseman sisustus kannattaa miettiä tarkoin. Monesti radioasemien studiot ja tilata ovat olleet käytössä pitkään. Hyvin yleistä on myös, että ikoniset juontajat ja muu henkilökunta ovat jättäneet jälkeensä esineitä ja kaikenlaista rekvisiittaa. Radioasemien sisustus onkin usein muodostunut vuosien saatossa ja on erilainen yhdistelmä uutta ja vanhaa. Radioaseman sisustukseen yleensä sopiikin tietynlainen sekamelska. Liian kliininen, harkittu tai päälle liimattu sisustus ei yksinkertaisesti vaan toimi radioasemalla. Kuitenkin jotain voidaan spontaanistikin tehdä radioaseman sisustamisen suhteen, kuten valita seinille sopivanlaiset tapetit. Olemme valinneet aiheeksi valokuvatapeteilla radioaseman sisustamisen. Mielestämme tyylikäs ja persoonallinen valokuvatapetti on täydellinen vaihtoehto radioaseman seiniä koristamaan,

Valitse kuva ja tilaa haluamasi tapetti

Kotitapetti on verkkokauppa, josta voit tilata käsittämättömän suuresta valikoimasta itsellesi sopivan valokuvatapetin. Valokuvatapetti on takuulla erottuva sisustuselementti. Kotitapetin valikoimissa on yli 21 miljoonaa ammattilaisten kuvaamaan huippulaatuista valokuvaa. Kuvatapetteja löytyy lähes mihin vaan aiheeseen liittyen. Kuvat ovat saatavilla monissa eri väreissä. Kotitapetti voi käytännössä painaa mistä tahansa valokuvasta seinätapetin seinällesi. Saatavilla olevat kuvat ovat jaoteltu eri kategorioihin, joista löydät nopeasti ja helposti aiheeseen liittyviä kuvia. Mikäli et onnistu itse löytämään sopivaa kuvaa, niin voit olla yhteydessä Kotitapetin asiakaspalveluun ja he etsivät sinulle sopivan kuvan, josta voidaan tehdä kotiisi superhieno tapetti.

Kotitapetti on yksi maailman suurimmista kuvatapetin toimittajista

Lukemattomat erilaiset tapettimallit mahdollistavat sen, että ruotsalainen Kotitapetti on yksi maailman suurimmista valokuvatapetteja myyvistä yrityksistä. Tuotteen valmistuskaari alkaa siitä, kun annat tilauksen yhteydessä haluamasi kuvan ja viimeiset mitat. Tämän jälkeen ammattilaisemme tulostavat valokuvan tapetille ja lähettävät sinulle.

Valokuvatapetti voi olla sisustuselementtinä tajunnanräjäyttävän näyttävä. Mieti kaikista villeimpiä ja psykedeelisempiä valokuvia, ja kuvittele ne seinällesi. Tarjolla oleva kuvavalikoima on yksinkertaisesti niin suuri, että melko suurella varmuudella löydät ihan millaisen kuvan vaan voit kuvitella mielessäsi. Tarjolla on paljon kuvia erilaisilla mittasuhteilla ja väreissä. Tapettia voidaan myös uusia aina tilanteen mukaan. Esimerkiksi lapsen kasvaessa voit laittaa hänen huoneensa seinille ikävaiheeseen sopiva tapetteja. Valokuvien käyttäminen tapeteissa antaa huoneella usein niin paljon näyttävyyttä, että itse huonekaluvalinnoiksi riittää hieman tylsemmätkin vaihtoehdot.